Our Partners

Ne proceset e Importi :

Brunes Ceramica , Delta Sha , Ferra & Co

Teuta Shpk , Frigo Food Shpk , Kurum International Sha

Kajmak Shpk , MC Food LLC , Agrokor Shpk , NTP Solid , NTP Meka , NTP Agimi

Partneret kryesor ne import exportin e mallrave per linjen nga Spanja jane DELTA sha, BRUNES sh.p.k , BILLA_CO , BIBA IMPEX sh.p.k , ARMANDO sh.p.k , BESANE sh.p.k, HODAJ sh.p.k, EMIGRES sh.p.k , EUROALBA 2010 sh.p.k , UNION sh.p.k , JETISHI IMPORT EXPORT , EMORF DOO , GOGAJ AG etj .

Ne proceset e Exportit :

Albanian Tianyi  - Delima Ores - Sara International -Vikudha LTD

Star Shipping  - Able Power - ARC Holdings - Fabrika Pasurimit te Kromit

Xingang Lian Metallurgy  -LL-Reusorces

MUCAJ sh.p.k  - F.P.M sh.p.k  Fabrika Prodhimit Mobiljeve  - GAS POWER

 

Ne proceset e transportit nderkombetar dhe intermodal me kamiona,trailera , fugona dhe autovetura :

GBE – TRANSALLIANCE GROUP, BENDIX,

CISA INGERSOLL RAND, LIABEL, MARLOTEX, GARDEN LINE, BRUNES, DEKOLL

ALFREDO BRESSANI, MORFIMARE, BA.MA.S, GLOBAL SERVICE, ALBASS D.I

 

Sigal Uniqua Group ( Kontrate “All Inclusive” )

Per nje siguri maximale mbi transportin tuaj !

 

Ne mardheniet me kontrata per projekte te ndryshme :

Bankers Petroleum

Kastrati

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSSHE)

Banka Kombëtare Tregtare

KESH-i (Korporata Elektroenergjetike Shqiptare)

Kurum

Raiffeisen Bank

Intesa San Paolo Bank

Armo

Vodafone

Procredit Bank

Tirana Bank

Oxygen Studio

 

Jemi krenar te themi se ne kete liste jane te perfshira 10 kompanite me te medha ne shqiperi .

Gjithashtu perfshihemi ne kompanite e transportit ne Shqiperi me me shume vite ne treg dhe experience mbi shumllojshmerine e proceseve logjistike ne fushen import export.

Pelikan is Certified with : UNI-EN-ISO 9001 : 2008 (1547) & UNE-EN-ISO 14001 : 2004 (622)

Contacts

Rruga Egnatia, Fly Tower (13th floor ) 2000. Durres Albania

Tel.+ 355 52 224017 / 225510
Mob.+ 355 6820 91880 / 6920 89073
Fax.+ 355 52 225511

Email. info@pelikantransport.com
Web. www.pelikantransport.com