Frequented Asked Questions

Si mund ta gjej mallin qe pres,kur vjen, kur shkarkon ?

Eshte shume me lehte me sistemin e ri te cntr traciking duke klikuar ketu ose duke kontraktuar ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. me subject nr cntr / bl / booking etc.


Me duhet nje oferte per ne USA, Africa, Asia Car & Cntr America, Europe, Mediterranean, Middle East, North America, Oceania,South America,Amerike, destinacion ….

Mjafton te specifikoni te dhenat e mallit,dimensionet ,lloji I mallit,destinacioni dhe te dergoni nje email ne adresen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose te na kontaktoni duke klikuar ketu


Dua te transportoj Makinen ne USA, Africa, AsiaCar & Cntr America,Europe,Mediterranean,Middle East,North America,Oceania,South America,Amerike, destinacion ….

Me experiencen tone ne kete fushe do tju mundesojme nje transport te shpejte dhe te sigurte. Mjafton te paraqiteni me dokumentacionin e makines dhe te caktoni daten e nisjes ,pastaj cdo gje tjeer organizohet nga ne (futja e mjetit ne konteiner.lidhja dhe sigurimi etc)


Kushtet e Transportit

Download Shipping Guide in PDF format

Pelikan is Certified with : UNI-EN-ISO 9001 : 2008 (1547) & UNE-EN-ISO 14001 : 2004 (622)

Contacts

Rruga Egnatia, Fly Tower (13th floor ) 2000. Durres Albania

Tel.+ 355 52 224017 / 225510
Mob.+ 355 6820 91880 / 6920 89073
Fax.+ 355 52 225511

Email. info@pelikantransport.com
Web. www.pelikantransport.com