Frequented Asked Questions

Si mund ta gjej mallin qe pres,kur vjen, kur shkarkon ?

Eshte shume me lehte me sistemin e ri te cntr traciking duke klikuar ketu ose duke kontraktuar ne Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. me subject nr cntr / bl / booking etc.


Me duhet nje oferte per ne USA, Africa, Asia Car & Cntr America, Europe, Mediterranean, Middle East, North America, Oceania,South America,Amerike, destinacion ….

Mjafton te specifikoni te dhenat e mallit,dimensionet ,lloji I mallit,destinacioni dhe te dergoni nje email ne adresen Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose te na kontaktoni duke klikuar ketu


Dua te transportoj Makinen ne USA, Africa, AsiaCar & Cntr America,Europe,Mediterranean,Middle East,North America,Oceania,South America,Amerike, destinacion ….

Me experiencen tone ne kete fushe do tju mundesojme nje transport te shpejte dhe te sigurte. Mjafton te paraqiteni me dokumentacionin e makines dhe te caktoni daten e nisjes ,pastaj cdo gje tjeer organizohet nga ne (futja e mjetit ne konteiner.lidhja dhe sigurimi etc)


Kushtet e Transportit

Download Shipping Guide in PDF format

Pelikan is Certified with : UNI-EN-ISO 9001 : 2008 (1547) & UNE-EN-ISO 14001 : 2004 (622)

Contacts

Rruga Egnatia, Fly Tower (13th floor ) 2000. Durres Albania

Tel.+ 355 52 224017 / 225510
Mob.+ 355 6820 91880 / 6920 89073
Fax.+ 355 52 225511

Email. info@pelikantransport.com
Web. www.pelikantransport.com